HomeActueelNieuwsWoongroep 349 ontvangt cheque van de Lidl

Woongroep 349 ontvangt cheque van de Lidl

10 mei 2019

Woongroep 349 ontvangt cheque van de Lidl

 

Dinsdag 7 mei kregen de bewoners van woongroep 349 een cheque van € 250,00 overhandigd van Lidl Middelharnis. 

Het team van de woongroep had gereageerd op de actie ‘Lidl Lokaal’, een landelijke actie van Lidl om een extra steentje bij te dragen aan organisaties in de buurt van hun supermarkt. 

Het team is in de pen geklommen en schreef een brief. “...De bewoners wonen 24-7 in een hele gezellige woongroep; het is hun THUIS. We hebben een gezamenlijke huiskamer waar we eten en activiteiten hebben met elkaar of individueel. Op de woongroep is een soort tweede huiskamer gerealiseerd, waar bewoners zich alleen of met hun partner of familie even terug kunnen trekken. De meubels voor deze kamer zijn er al, maar de muren zijn wit en zien er ongezellig uit. De radio is aan vervanging toe, dus een achtergrondmuziekje is er ook niet bij"…

Tot grote verrassing had Lidl Middelharnis hun brief uitgekozen. Met de cheque van € 250,00 wordt behang aangeschaft passend bij de sfeer en een retro radio/cd-speler.

Bewoners en het team van woongroep 349 zijn blij dit dankzij de actie van Lidl te kunnen realiseren en namen enthousiast de cheque in ontvangst!