HomeActueelNieuwsNieuwe beweeggroep bij CuraMare Fysiotherapie

Nieuwe beweeggroep bij CuraMare Fysiotherapie

24 mei 2019


Dat bewegen belangrijk is weet bijna iedereen, maar het toepassen daarvan kan lastig zijn. Zeker wanneer je minder mobiel bent. Normaal is de sportschool al snel een optie, maar lopend achter een rollator of zittend in een rolstoel nemen de mogelijkheden ook daar snel af.

Daarom start CuraMare Fysiotherapie op 4 juni 2019 met een nieuwe sportgroep. De groep “Blijf In Beweging” vindt iedere dinsdag plaats van 15.30 tot 16.30 uur in Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk. In een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) wordt onder begeleiding van een bewegingsagoog aangepast sporten aangeboden. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Dit kan zowel op speciale fitnessapparaten als in een spelvorm. Deze groep is gericht op mensen die slecht ter been zijn en rollator- of rolstoelgebonden zijn. Natuurlijk kunt u een keer langskomen om te komen kijken of deze groep wat voor u is. Wanneer u start met deelname aan de groep wordt er eerst een intakegesprek afgenomen samen met de bewegingsagoog en een fysiotherapeut om te bepalen wat uw mogelijkheden zijn en of deze groep inderdaad bij u past.
De contributie bedraagt € 19,90 per maand. Wanneer u vragen heeft over deze groep of u alvast wilt aanmelden, neem dan contact op via telefoonnummer 0187 48 83 81.