HomeActueelNieuwsEbbe en Vloed zoekt vrijwilligers

Ebbe en Vloed zoekt vrijwilligers

6 december 2017

 

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel om het welbevinden van onze bewoners te vergroten. Ze zijn onze steun en helpende hand bij tal van dagelijkse of wekelijkse activiteiten.  We zoeken nog vrijwilligers voor ons zwemproject, om te gaan wandelen of te helpen bij de koffie-thematafel. Kunt u ons helpen?

Zwemproject
Onder begeleiding van een zorgmedewerker en een bewegingsagoog genieten de bewoners van contact, beweging en ontspanning in het water. Het zwemproject vindt plaats in zwembad De Meerpaal van Zuidwester te Middelharnis. Klik hier voor meer informatie over het zwemproject.

Wandelen
Wij zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die met een groep bewoners , die rolstoel afhankelijk zijn, te gaan wandelen. Het doel is het naar buiten gaan, beleven en genieten van alles wat de natuur en de seizoenen bieden.  Als het slecht weer is dan kunt u een lekker bakkie koffie drinken en een praatje maken in het restaurant. Klik hier voor meer informatie over het wandelen.

Koffie-thematafel
Onder het genot van een bakkie koffie praten we over een bepaald onderwerp met als doel dat de bewoners prettige, leuke herinneringen kunnen ophalen over vroeger. Allerlei onderwerpen passeren de revue, voorbeelden zijn: de groenteboer, de lagere school, de moestuin etc. De dagbestedingscoach is aanwezig voor de begeleiding van de koffie-thematafel. Klik hier voor meer informatie over de koffie-thematafel.