HomeActueelNieuwsCuraMare beweeg(t)week

CuraMare beweeg(t)week

5 september 2018

Opnieuw doopt CuraMare de Nationale Sportweek om naar een beweegweek. Van 17 - 21 september staat bewegen centraal bij de woonzorglocaties van CuraMare.

Beweegweek
Beweging heeft bij de woonzorglocaties van CuraMare dagelijks de aandacht tijdens bijvoorbeeld de gymles en de spelmiddag, maar ook in de beweegtuinen. Juist bij het ouder worden is bewustwording van bewegen belangrijk. De spieren zijn niet meer zo soepel of door lichamelijke en/of geestelijke beperkingen is bewegen niet meer zo makkelijk. Tijdens de beweegweek wil CuraMare het belang van (veilig) bewegen extra benadrukken en met iedereen delen, want bewegen kan alleen, maar samen is leuker.
In De Vliedberg in Ouddorp, Geldershof in Dirksland, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk en Ebbe en Vloed in Oude-Tonge staan er tijdens de beweegweek elke dag leuke bewegingsactiviteiten op de agenda. Een kleine greep uit het programma: wandelen, zwemmen, fietsles voor duo- en rolstoelfiets, Oud-Hollandse spelen, koersballen en hersengymnastiek. Of u nu bewoner, cliënt van CuraMare Thuiszorg, mantelzorger, vrijwilliger, familielid, medewerker of omwonende bent, iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten in de beweegweek staat vermeld op www.curamare.nl/beweegweek.