HomeActueelNieuwsKom naar onze open dagen!

Kom naar onze open dagen!

5 maart 2019

 

Week van de Zorg

ONTDEK CURAMARE THUIS- EN OUDERENZORG
Ontdek bij onze woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh, hoe CuraMare liefdevolle en comfortabele zorg geeft op het wonen & welzijn plein en ga gratis op de foto in de studio. Tijdens de rondleiding bezoekt u een woongroep en appartement. Op het gezondheidsplein meten we onder andere uw bloeddruk en testen uw uithoudingsvermogen. Win leuke prijzen op het leren & werken plein. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, een t-shirt beschilderen en meespelen met de bingo!

ERVAAR HET VAN WEEL-BETHESDA ZIEKENHUIS 
Hoe het  werk in ons ziekenhuis van dichtbij. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de OK, in het laboratorium en in een kraamsuite. Er zijn verschillende gezondheidstestjes te doen en ook vertellen we u graag meer over leren en werken in de zorg. Bij onze baristabar kunt u trouwens de lekkerste koffie drinken! Ook aan de kinderen is gedacht: kom een gereedschapskist timmeren, laat je vinger gipsen of versier cupcakes in ons restaurant. Je pop of knuffel is ook van harte welkom, de poppendokter houdt de hele dag spreekuur.

Locatie en tijden
Dus bent u altijd al nieuwsgierig geweest naar het reilen en zeilen binnen een ziekenhuis of onze woonzorglocatie? Bezoek dan de open dagen van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland of woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk op zaterdag 16 maart, tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom.