HomeActueelNieuwsBruidsmodeshow

Bruidsmodeshow

8 oktober 2019

Woensdag 10 april was er een bijzondere bruidsmodeshow. Medewerkers in hun eigen bruidsjurk of trouwpak liepen een modeshow voor de bewoners. Bruidsmeisjes mochten natuurlijk ook niet ontbreken, ze zagen er allemaal prachtig uit. Er was een heerlijke bruidstaart aanwezig om de ervaring nog echter te maken. De bewoners genoten!

In de periode voor de modeshow kregen de bewoners trouwfoto’s te zien van de verschillende medewerkers. Er kon geraden worden wie er op de foto’s te zien was. Herkenden ze de medewerkers? Tijdens de modeshow was er voor de bewoners die het goed geraden hadden een lekkere doos chocolade.

De bruidsmodeshow was niet het enige speciale deze maand. Er is weer een wens uit de wensboom vervuld. Dit keer een bijzondere wens; zou er eens een echte barbier langs kunnen komen?

Samiets kap en barbiershop vond het een leuk idee en wilde wel langskomen om onze bewoners te scheren.  Acht bewoners werden op de ouderwetse manier geschoren. Ze vonden het een geweldige ervaring. Hartelijk dank aan Samiets kap en barbiershop voor hun komst naar Geldershof.

 bruid

 

barbier