Adoptieprogramma

HomeAdoptieprogramma

Een huisdier zorgt voor gezelschap,  afleiding en aandacht.  Ook onze bewoners op de woongroepen, die vaak kampen met geestelijke beperkingen, hebben hier behoefte aan. Zij zoeken vaak de afleiding en geborgenheid van een dier op schoot, maar zijn niet meer in staat om voor een huisdier te zorgen. Daarom werken we op onze woonzorglocaties met interactieve katten. Want dieren, echt of niet, hebben een positief effect.

Interactieve dieren

Interactieve dieren zijn robotdieren. Ze 'gedragen' zich als een echt dier, ze reageren op geluid en aanraking, maken zelf geluid en hebben zelfs een hartslag. Op een aantal van onze woongroepen zien we de positieve effecten van de interactieve kat bij onze bewoners. De interactieve kat geeft ze rust, biedt aanspraak en is een fysieke en geestelijke stimulans. Zonder de nadelen van een echt dier.

Wij willen graag al onze bewoners de kans geven om te genieten van een interactief dier. Daarvoor hebben we uw hulp nodig! Op dit moment hebben we een aantal interactieve katten. Deze kunnen door een van onze bewoners geadopteerd worden. Hoe meer dieren we hebben, hoe meer bewoners we blij kunnen maken.  Lees hieronder meer over hoe u ons (financieel) kunt steunen om deze ambitie waar te maken. 

Adoptieprogramma

Adoptieprogramma

Dit zijn onze schenkers

Dit zijn onze schenkers

Acties voor adoptie

Acties voor adoptie

Contact

Contact