Poes

Familie Van Seters schenkt Poes aan Sperwer 287
Op woongroep 287 in Nieuw Rijsenburgh woont mevrouw Van Seters. Voor haar verjaardag op 21 november waren haar drie zoons en twee schoondochters op zoek naar een cadeau om haar echt blij mee te maken. Gedacht werd aan een interactieve kat. De schoondochter van mevrouw probeerde dit samen met de zorg uit en wat bleek: mevrouw reageerde heel positief. De keus was dus snel gemaakt: er zou een kat aangeschaft worden.
Uiteindelijk heeft de familie ervoor gekozen om de kat, die de mooie naam Poes meekreeg, via het Adoptieprogramma te schenken. Zo kan moeder er van genieten en blijft het dier verbonden aan de woongroep.
Omdat mevrouw al snel jarig zou zijn hebben dagbestedingscoach Els de Bruin, het team van de woongroep en de collega’s van het Adoptieprogramma hun best gedaan om alles op tijd rond te krijgen. En dat is gelukt! Op de verjaardag van mevrouw Van Seters, net na de koffie, is Poes officieel overhandigd. Onder toeziend oog van haar zus en haar schoondochter Liza zat mevrouw tevreden met de kat op schoot.
Het Adoptieprogramma bedankt de familie Van Seters voor deze schenking en hoopt dat hun moeder nog veel plezier aan Poes zal beleven.