Stage

CuraMare biedt binnen het domein vrijwillige inzet korte niet beroeps-opleidende stages. De korte stages zijn bedoeld om jongeren kennis te laten maken met de doelgroep, het werkveld en om praktijkervaring op te doen. Voor CuraMare is het belangrijk deze jongeren geïnteresseerd te maken en een leuke ervaring mee te geven.

Voor wie?
De snuffel- en maatschappelijke stages zijn geschikt voor het voorgezet onderwijs. Studenten die voor vrije studiepunten een stageplaats zoeken, kunnen ook bij ons terecht zolang het een niet-beroepsopleidend traject is. 

Snuffelstage
Het doel van een snuffelstage is kennismaken met de zorg en onze organisatie. Je komt 1 á 2 dagen meedraaien binnen de ouderenzorg om zo te proeven aan het werken binnen de zorg en welzijnssector. Je kunt zelf een stageplekje uitzoeken door hier op een van onze vacatures te solliciteren. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. 

Beroepsopleidende stage
Zoek je wel een beroepsopleidende stage voor BBL en BOL leerlingen of beroeps-opleidende HBO – Universitaire stages (lange duur)? Kijk dan voor meer informatie en contact op https://www.werkenbijcuramare.nl/stage

Komt er een match?
Voor alle stagiaires geldt dat zij bij ons een verklaring tot geheimhouding tekenen.