HomeActueelNieuwsCuraMare neemt thuiszorg Catharina Stichting over

CuraMare neemt thuiszorg Catharina Stichting over

14 januari 2020

CuraMare heeft per 1 januari 2020 de thuiszorg van Catharina Stichting overgenomen. Het gaat om zorg en verpleging bij mensen thuis in Oostvoorne en Rockanje. De medewerkers van Catharina Stichting zijn nu in dienst bij CuraMare en cliënten ontvangen sinds het nieuwe jaar CuraMare Thuiszorg.

Catharina Stichting en CuraMare zijn goede bekenden, er werd binnen de thuiszorg al langer samen opgetrokken. Dankzij die samenwerking is een soepele overgang gerealiseerd zowel voor de 35 personeelsleden als voor de 150 cliënten. “We vinden het belangrijk dat de cliënten hun vertrouwde zorg van zoveel mogelijk bekende thuiszorgmedewerkers ontvangen”, vertelt Ellen Hoogervorst, lid raad van bestuur, CuraMare.

Langer thuis wonen
CuraMare Thuiszorg was al actief op Voorne-Putten in de plaatsen Hellevoetsluis en Brielle. De uitbreiding in Rockanje en Westvoorne is een mooie stap. Ellen Hoogervorst licht toe: “Goede thuiszorg in de regio rond Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis -ook onderdeel van CuraMare- is belangrijk. Dat maakt het mogelijk dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en patiënten uit het ziekenhuis zo snel mogelijk naar huis kunnen. CuraMare biedt de juiste zorg, op het juiste moment en op de juiste plaats.”

Ellen Hoogervorst -lid raad van bestuur CuraMare- en Hans Biezemans -bestuurder Catharina Stichting- schudden elkaar de hand na de officiële ondertekening.  

Foto bestuurders