HomeActueelNieuwsCuraMare medewerkers kunnen niet stil blijven zitten

CuraMare medewerkers kunnen niet stil blijven zitten

9 november 2020

Wereldwijd dansen zorgmedewerkers, als symbool van hoop en verbondenheid in tijden van corona, de inmiddels beroemde Jerusalema Challenge. Medewerkers van CuraMare konden ook niet stil blijven zitten en hebben met elkaar, midden in deze moeilijke tijd, even de zinnen verzet.

Een van de initiatiefnemers is Dionne Klok, kinderverpleegkundige: “Het zijn drukke tijden, collega’s werken hard en maken zich soms zorgen, dan is het zeker goed én leuk om even te ontspannen en lol te hebben. Dat is door het dansen écht gelukt.” Eén van de meedansende collega’s reageert: “We hebben gelachen voor een jaar, wat een verbondenheid!”.

Saamhorigheid
“De afgelopen tijd is het vaker nodig dat collega’s bijspringen op andere afdelingen. Daardoor hebben we regelmatig werkgerelateerd contact. Het is mooi om te zien hoe het dansen de collega’s nu ook op een leuke manier dichterbij elkaar brengt.”

Van de afdeling Cardiologie tot Kindergeneeskunde, van Thuiszorg tot woonzorglocatie Geldershof en van de Technische dienst tot de Facilitaire dienst werd geoefend, gedanst en gefilmd. De compilatie staat dan ook symbool voor de onderlinge verbondenheid binnen CuraMare in onze gezamenlijke strijd tegen corona, samen staan we sterk!