HomeActueelNieuwsStart boostervaccinaties bij CuraMare

Start boostervaccinaties bij CuraMare

1 december 2021

Gisteren, dinsdag 29 november, werd ook bij CuraMare gestart met de boostervaccinaties. Een logistiek proces waar een groot aantal medewerkers zich voor inzet, maar vele handen maken licht werk.

De bewoners van de woonzorglocaties De Vliedberg, Ebbe en Vloed en Bestenwaerd, waar dat vooraf mee is afgestemd, kregen dinsdag op locatie hun boostervaccinatie. Iedere locatie heeft zijn eigen prikteam van collega’s. Het animo was - evenals bij de eerdere vaccinatierondes – groot. Bewoners van Nieuw Rijsenburgh zijn vandaag aan de beurt.

Francien Vijfhuizen, Verzorgende IG en EVV in Nieuw Rijsenburgh is één van de collega's die zich aangemeld heeft om te helpen met prikken. Medewerker Wonen en Welzijn Anneke The helpt haar vandaag. "Hoe eerder de kwetsbare bewoners de boostervaccinatie hebben, hoe beter. En vele handen maken licht werk, toch? Het leuke is dat je zo'n dag overal komt en weer andere mensen ontmoet."
Foto met toestemming: Francien en Anneke bij de heer G. Braber in Nieuw Rijsenburgh.

Medewerkers
De meer dan drieduizend medewerkers van CuraMare ontvingen vorige week al een uitnodiging voor de boosterprik. Via intranet konden zij zelf een afspraak plannen op een dag of tijdstip naar keuze. De eerste prikdag is vandaag, woensdag 1 december. De eerste drie dagen zaten al snel vol. Ook voor volgende week en de week daarna kan nog ingeschreven worden.