HomeActueelNieuwsHet Regionaal Coördinatiepunt ZHE is in de lucht!

Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE is in de lucht!

1 maart 2022

 

Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE regelt een onafhankelijke doorverwijzing naar plaatsen voor tijdelijk verblijf (ELV) voor patiënten met een acuut zorgprobleem voor huisartsen uit de regio’s Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee.

De medewerkers van het Regionaal Coördinatiepunt ZHE hebben een accuraat en realtime inzicht in de beschikbare bedden in de regio en functioneren als triagepunt naar passend en geschikt kortdurend verblijf van patiënten in de VVT-organisaties op Voorne-Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee.

Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE is bereikbaar via 0187 - 895 800 (ma t/m vrij 09.00-17.00 uur). Huisartsen kunnen patiënten met acuut zorgprobleem aanmelden via ZorgDomein, door het sturen van een plaatsingsverzoek. Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE zoekt, na beoordeling, een passende plek. Lukt dit niet binnen de eigen regio, dan wordt er, na overleg, buiten de regio gezocht. Het Regionaal Coördinatiepunt ondersteunt deze aanmelding en vragen hierover telefonisch.

Het Regionaal Coördinatiepunt ZHE is als project tot stand gekomen vanuit het programma Ouderen Voorne en wordt uitgevoerd in samenwerking tussen de huisartsenzorggroepen Cohaesie Zorg B.V. en Zorggroep Haringvliet en de VVT-organisaties Careyn, Catharina, thuis op Voorne en CuraMare.

Bekijk meer informatie, veelgestelde vragen en handige documenten.