HomeActueelNieuwsCampagne De Goede Nieuwe Tijd van start

Campagne De Goede Nieuwe Tijd van start

12 mei 2023

Goede zorg, wonen en welzijn beschikbaar houden voor onze inwoners, dat is een uitdaging waar we sámen voor staan. Daarom zijn we als CuraMare intensief betrokken bij de campagne 'De Goede Nieuwe Tijd' waarin we mensen stimuleren om nú na te denken over de toekomst.

We worden steeds ouder en er zijn steeds meer ouderen. Ook op Goeree-Overflakkee. De zorg op ons eiland staat onder druk: er zijn niet genoeg geschikte woningen, professionals, mantelzorgers en vrijwilligers voor ouderen. We staan pas aan het begin van deze dubbele vergrijzing en nu al piept en kraakt het. De toekomst staat echter nog niet vast: samen bepalen we hoe deze eruitziet.
Met de campagne gaan we samen inwoners van het eiland motiveren om na te denken over hun oude dag. Het is van groot belang om hierover in gesprek te gaan met elkaar en te bedenken hoe we deze wensen waar gaan maken. Hoe wil ik oud worden? Wat is mijn beeld van een fijne oude dag op Goeree-Overflakkee? Wil ik in dit huis blijven wonen of nog een keer verhuizen? Zo creëren we samen de goede nieuwe tijd!

Kom vandaag nog in actie!