HomeActueelNieuwsGO-Classic schenkt €6.000

GO-Classic schenkt €6.000

1 november 2023

Sprakeloos waren Ina Maliepaard, EVV’er en bewoner Wim van der Graaff, toen ze vrijdagmiddag 30 oktober de cheque van GO-Classic in ontvangst namen. Een mooi bedrag van € 6.000 was de opbrengst van de wielertoertocht die zaterdag 9 september gehouden werd. Deze is bestemd voor de inrichting van een belevingsgerichte gang van woongroep 551 in Nieuw Rijsenburgh.

Jan Verhage van GO-Classic: “Het was die zaterdag een warme maar onvergetelijke dag. Veel fietsers zijn vroeg begonnen. Van CuraMare deed zelfs de dominee, de dokter en veel anderen mee. Wij zijn blij dat we met zoveel sponsoren en mensen voor goede doelen kunnen fietsen en nu deze cheque kunnen overhandigen.”

Wim van der Graaff, vroeger fanatiek wielrenner en door het team van woongroep 551 betrokken bij deze dag, vult Verhage spontaan aan: “Het was de mooiste dag van mijn leven.” Wijzend op zijn hart: “Ik heb zelfs nu nog een klopje hier.” Onder toeziend oog van bewoners en collega’s van de woongroep, afgevaardigden van GO-Classic / Rotaryclub Goeree-Overflakkee en deelnemers van de wielertoertocht, pakte hij zichtbaar tevreden samen met Ina de cheque uit. Ina: “Hier doen wij het voor: genietmomenten voor de bewoners creëren. Daar krijgen wij zelf ook positieve energie van!” Dit jaar nog wordt de belevingsgerichte gang voor de woongroep gerealiseerd.

CuraMare/Woongroep 551 in Nieuw Rijsenburgh is GO-Classic zeer dankbaar voor deze schenking!