HomeActueelNieuws'Vrienden van De Vliedberg' schenkt luxe bad

'Vrienden van De Vliedberg' schenkt luxe bad

16 januari 2024

Op de 1e etage in De Vliedberg in Ouddorp, verstopt achter een onherkenbare deur, is een ruime luxe badkamer. Zowel de deur als de badkamer zijn ingericht voor het geven van belevingsgerichte zorg. Het bad, dat al sinds de nieuwbouw van 2014 in gebruik is, was aan vernieuwing toe. Dankzij gelden van Stichting Vrienden van De Vliedberg kon het bad vervangen worden.



Belevingsgerichte zorg
De badkamer wordt intensief gebruikt door bewoners van woongroepen en appartementen, ook vanuit locatie Het Spectrum in Stellendam. Teammanager Margret Kalle is blij met de schenking: “In bad gaan is onderdeel van de dagelijkse persoonlijke zorg. Als onder de douche gaan geen mogelijkheid meer is door bijvoorbeeld een verminderde zitbalans, is het bad een comfortabele oplossing. Door deze ruimte biedt dit een extra beleving. Het lichtplafond, middelen voor aromatherapie en de nieuwe hydromassagefunctie van het bad geven rust en ontspanning. Joke Klepper-Breeman, voorzitter van de Stichting Vrienden van De Vliedberg: “Wij besteden onze gelden met liefde aan het welzijn van de bewoners en vertrouwen erop dat dit bad hier opnieuw aan bijdraagt.”

Stichting Vrienden van De Vliedberg
De Stichting Vrienden van De Vliedberg zet zich in om het leven van de bewoners nét wat leuker te maken. Zij zorgen ervoor dat extra voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden dankzij giften en opbrengsten van verkopingen.
Wilt u ook een gift doen of meer informatie? Kijk op curamare.nl/locaties/devliedberg/vriendenvan