HomeActueelNieuwsCollega's fietsen de VVC Classic voor een goed doel

Collega's fietsen de VVC Classic voor een goed doel

10 juni 2024

Vorige week hebben een aantal collega’s deelgenomen aan de VVC Classic (Vrienden voor Carmen) op Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Vrienden voor Carmen is een enthousiast wielrenteam dat door middel van fietsen geld inzamelt voor onderzoek naar hersentumoren.

Een bijzonder moment tijdens dit evenement was de aanwezigheid van dhr. W. v.d. Graaff, een bewoner van woongroep 551 Nieuw Rijsenburgh. Dankzij de inzet van een vrijwilliger kon hij bij de start van het evenement aanwezig zijn, en hebben we samen een mooie foto gemaakt.

Dit is een prachtig voorbeeld van het belang van vrijwilligerswerk op onze woonzorglocaties. Vrijwilligers dragen bij aan het welzijn van onze bewoners en maken zulke bijzondere momenten mogelijk. We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. Wil jij ook een verschil maken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator via een van onze locaties. Neem gerust contact op met de receptie; zij zorgen ervoor dat je wordt doorverbonden.