HomeAdoptieprogrammaDonerenPraktische informatie over eenmalige gift

Praktische informatie over eenmalige gift

Met uw donatie helpt u het adoptieprogramma om te sparen voor de aanschaf van een nieuw interactief dier. Ieder interactief dier wordt geplaatst met een bijbehorend pakket onderhouds- en gebruiksartikelen. 

Een pakket bestaat uit:

  • Interactief dier met bijbehorend borsteltje
  • Halsbandje met naampenning en ‘geboortedatum’
  • 2 Sets batterijen
  • 1 Kruiskop-schroevedraaier
  • 2 Bussen droogshampoo
  • 1 Pakje hygiënische doekjes
  • Opbergbox met de naam van het dier erop

Een totaalpakket kost € 300,- (prijs inclusief BTW).

Voorkeur voor een locatie
Indien u een bedrag wilt doneren ten behoeve van een specifieke locatie dan is dit mogelijk. Wij streven ernaar het dier te plaats op uw voorkeurslocatie.

Wachtlijst
Om inzicht te krijgen in de bewoners die graag een interactief dier willen, is er een wachtlijst aangelegd. Hierop is meteen duidelijk voor welke bewoner en voor welke locatie vraag is naar een dier.  Van het gespaarde bedrag wordt een dier aangeschaft voor degene die bovenaan de wachtlijst staat.

Vermelding op de website
Elke donatie telt, daar zijn we ontzettend blij mee! Daarom vermelden we bij alle dieren de (bedrijfs)namen van donateurs of schenkers.

Anoniem doneren
Wilt u liever anoniem doneren? Dat kan ook. Dan vermelden wij uw naam niet op onze website.

Geen belastingvoordeel
Omdat CuraMare een organisatie is en als zodanig geen ANBI-erkend goed doel is uw gift niet aftrekbaar van de belasting.

Zichtbaar op de website
Ieder dier wordt met een foto op onze website gepresenteerd. Daarbij worden naam, karaktereigenschappen en locatie van adoptie genoemd. Indien de aanschaf van het dier bekostigd is uit éénmalige giften wordt dit hier ook vermeld.

We houden u op de hoogte
Natuurlijk wilt u weten wat er met uw geld gebeurt. Zodra we voldoende gespaard hebben om een dier aan te schaffen brengen we u hiervan natuurlijk op de hoogte.

Interesse om eenmalig een gift te doen? Vul onderstaande gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Ja, ik help het Adoptieprogramma graag met de aanschaf van een interactief dier voor de cliënten van CuraMare. Op deze manier draag ik bij aan het welzijn van de cliënten.

Ik schenk eenmalig een bedrag van

Wij nemen contact met u op over de betaalwijze.

Uw gegevens worden alleen voor correspondentie over het adoptieprogramma gebruikt en niet aan derden verstrekt.