HomeZorg op onze locatiesEbbe en VloedNieuwsHeeft u het tevredenheidsonderzoek al ingevuld?

Heeft u het tevredenheidsonderzoek al ingevuld?

3 november 2022

CuraMare nodigt alle cliënten in de thuis- en ouderenzorg uit  om deel te nemen aan het tevredenheidsonderzoek. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen met onze zorg –en dienstverlening. Door het delen van ervaringen kunnen wij de kwaliteit van onze zorg verbeteren. Heeft u en/of uw naasten de vragenlijst ook al ingevuld?

Vragenlijst
Cliënten van de Thuiszorg hebben de vragenlijst via de post ontvangen. Bewoners van de appartementen op de woonzorglocatie krijgen de vragenlijst via de zorgmedewerker. Naasten van de cliënten op de woongroepen krijgen een uitnodiging  per e-mail.

Het onderzoek bestaat uit een aantal vragen. In de vragenlijst wordt uw mening bijvoorbeeld gevraagd over zorg, aandacht, kwaliteit en uw ervaring met de zorgmedewerkers. Het invullen kost u ongeveer 10 minuten. U heeft tot uiterlijk 30 november de tijd om de vragenlijst in te vullen.

 ZorgkaartNederland
Uw mening over de zorg van CuraMare Thuiszorg is niet alleen belangrijk voor CuraMare om de zorg te kunnen verbeteren, maar kan ook handig zijn voor mensen die (nog) een zorgorganisatie moeten kiezen. Daarom wordt in de vragenlijst ook gevraagd of uw reactie en gegevens gedeeld mogen worden met ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland is een ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg, waarop mensen hun ervaringen delen.

 ZorgfocuZ
Het Onderzoeksbureau ZorgfocuZ voert dit onderzoek voor CuraMare uit. Antwoorden worden anoniem verwerkt. Heeft u vragen over de vragenlijst, uw privacy of ZorgfocuZ? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van ZorgfocuZ, telefoonnummer 050-2053014 of een mail sturen naar helpdesk@zorgfocuz.nl

Wilt u naast het invullen van deze vragenlijst graag in een persoonlijk gesprek uw ervaringen toelichten? Dat kan natuurlijk ook altijd. Hiervoor kunt u contact opnemen met de eerstverantwoordelijk verzorgende.