HomeZorg op onze locatiesEbbe en VloedNieuwsDeel uw ervaring met onze zorg

Deel uw ervaring met onze zorg

30 oktober 2023

Heeft u het tevredenheidsonderzoek al ingevuld?

CuraMare nodigt  cliënten, bewoners of naasten in de thuis- en ouderenzorg uit deel te nemen aan het tevredenheidsonderzoek. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze zorg. Door het delen van uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren. Heeft u de vragenlijst ook al ingevuld?

Vragenlijst
Cliënten van de Thuiszorg hebben de vragenlijst via de post ontvangen. Bewoners van de appartementen op de woonzorglocatie krijgen de vragenlijst via de zorgmedewerker. Contactpersonen van de bewoners van de woongroepen krijgen een uitnodiging per e-mail.

 Het onderzoek bestaat uit een aantal vragen. In de vragenlijst wordt uw mening gevraagd over bijvoorbeeld onze zorg, welzijn, voorzieningen en zorgmedewerkers. Het invullen kost u ongeveer 10 minuten. U heeft tot uiterlijk 12 november de tijd om de vragenlijst in te vullen.

 ZorgkaartNederland
Uw mening over de zorg is niet alleen belangrijk voor CuraMare om van te leren en te kunnen verbeteren, maar kan ook handig zijn voor mensen die (nog) een zorgorganisatie moeten kiezen. We vragen u daarom of uw antwoorden gedeeld mogen worden met ZorgkaartNederland. Daarmee helpt u anderen bij het kiezen van een zorgorganisatie. In de vragenlijst vindt u meer informatie en kunt u toestemming geven.

Privacy
Het onderzoeksbureau ZorgfocuZ voert dit onderzoek voor CuraMare uit. ZorgfocuZ gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Onze zorgmedewerkers weten dus niet welke antwoorden u geeft. Wilt u, naast het invullen van deze vragenlijst, in een persoonlijk gesprek uw ervaringen toelichten dan kan dit natuurlijk altijd. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw eerst verantwoordelijk verzorgende.

 

Vragen?
Heeft u een vraag of hulp nodig bij het invullen?  Vraagt u dan gerust een zorgmedewerker of uw eerst verantwoordelijk verzorgende.

Heeft u vragen over de vragenlijst, uw privacy of ZorgfocuZ? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van ZorgfocuZ, telefoonnummer 050-2053014 of een mail sturen naar helpdesk@zorgfocuz.nl.