Vrienden Van

De Stichting Vrienden van Nieuw Rijsenburgh  - Stichting HDG zet zich in om het leven van de bewoners nét wat leuker te maken. Zij zorgen ervoor dat extra voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan een leuk uitje, de aankleding van de locatie of de tuin, een rolstoelfiets en nog veel meer.

Uw gift
De Stichting Vrienden van Nieuw Rijsenburgh - Stichting HDG is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat u de gift geheel of gedeeltelijk kunt aftrekken op uw belastbaar inkomen. De belastingdienst betaalt zo dus mee aan uw gift. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, kunt u meer schenken met hetzelfde geld omdat de belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt. U kunt er dus zelf voor kiezen om het voordeel te houden of weg te schenken aan de instelling van uw voorkeur.

Bekijk hier de ANBI-gegevens van de Vrienden van Nieuw Rijsenburgh - Stichting HDG.  

Periodieke schenking
Het is belastingtechnisch voordelig om een vaste schenking aan een goed doel vast te laten leggen in een notariele akte voor een periodieke schenking of lijfrente. Hierbij laat u bij de notaris vastleggen dat u voor een periode van minimaal 5 jaar een zelf te bepalen bedrag aan de stichting HDG schenkt. Het voordeel hiervan is dat uw schenking volledig aftrekbaar is als persoonsgebonden aftrekpost binnen de inkomstenbelasting. Uw notaris kan u hierover meer informatie geven.

Wilt u meer weten over de Stichting Vrienden van Nieuw Rijsenburgh  - Stichting HDG of een bijdrage doen? Neem dan contact op met:
Stichting HDG
p/a Sperwer 271
3245 VP Sommelsdijk

Bekijk hier de folder Vrienden van Nieuw Rijsenburgh - Stichting HDG of download hier het aanmeldingsformulier voor lidmaatschap en/of bijdrage.