HomeZorg aanvragen?GroepsbegeleidingHoe vraag ik groepsbegeleiding aan?

Hoe vraag ik groepsbegeleiding aan?

Om deel te kunnen nemen aan groepsbegeleiding heeft u een indicatie nodig.  Zonder indicatie kunt u ook deelnemen en  worden er kosten per dagdeel in rekening  gebracht. 

U heeft nog geen indicatie groepsbegeleiding?
Een indicatie aanvragen voor groepsbegeleiding doet u via de gemeente Goeree-Overflakkee.

  1. U kunt twee soorten indicaties aanvragen: met vervoer en zonder vervoer. U kunt uw aanvraag via de website van de gemeente doen of u maakt een afspraak op het gemeentehuis via
    0187 14 01 87. U geeft bij de aanvraag CuraMare als voorkeursaanbieder van groepsbegeleiding op.
  2. Na uw aanvraag komt een medewerker van de gemeente bij u thuis om de aanvraag door te nemen. Daarna neemt de gemeente de aanvraag verder in behandeling. Dit duurt maximaal 6 weken. 
  3. De gemeente stuurt een brief met goedkeuring van de aanvraag naar CuraMare.
  4. CuraMare Zorgbemiddeling neemt na ontvangst van de brief contact met u op. Zij bespreken met u wat uw voorkeurslocatie en voorkeursdagen zijn.
  5. Na ontvangst van de indicatie kunt u deelnemen aan de gewenste groepsbegeleiding.

U heeft een indicatie Groepsbegeleiding
Als u een indicatie heeft voor Groepsbegeleiding kunt u contact opnemen met Zorgbemiddeling CuraMare. De medewerker van Zorgbemiddeling zoekt met u naar een geschikte plek op één van onze locaties. Als u een locatie gekozen heeft, wordt u in contact gebracht met de medewerkers op Groepsbegeleiding. Zij maken verdere afspraken met u over een kennismakingsmoment en de startdatum.

U kunt Zorgbemiddeling CuraMare bereiken via het mailadres zorgbemiddeling@curamare.nl of via het telefoonnummer 0187 48 82 14.