Doneren

Met uw hulp kunnen we meer adoptiedieren aanbieden aan onze bewoners.  Wilt u ons steunen? Dat kan door een interactief dier te schenken, maar natuurlijk ook met een eenmalige gift.

Wat kost een dier?
Een interactief dier met toebehoren kost  € 300,- . 

Waar wordt uw geld aan besteed?
Iedere euro die gedoneerd wordt, wordt gebruikt voor het aanschaffen van interactieve dieren en onderhoudsbenodigdheden. Er blijft dus geen geld aan de strijkstok hangen. Het bemiddelen van vraag een aanbod, de organisatie rond de plaatsing van de dieren en de halfjaarlijkse checks worden uitgevoerd door enthousiaste vrijwilligers en zorgmedewerkers.

Een dier schenken: wat krijgt u er voor terug?

Het schenken van een interactief dier draagt direct bij aan het welbevinden van de cliënten. Daar betrekken we u graag bij én we doen op onze eigen bescheiden manier graag iets terug.

  • U mag zelf de naam van het dier bedenken wat u schenkt.
  • Het dier krijgt een halsbandje met naamplaatje met hierop uw bedachte naam, datum en uw (bedrijfs)naam.
  • Ieder dier krijgt een plekje op onze website, compleet met foto, de naam van het dier én (indien gewenst) uw naam of die van uw bedrijf. 
  • Omdat schenken iets is tussen mensen nodigen we u graag uit om uw dier zelf aan het adoptiebaasje te overhandigen. Zo ontstaan mooie contacten en gegarandeerd wordt u uitgenodigd om nog eens langs te komen om te zien hoe het dier het maakt.

Lees hier de ‘praktische informatie over schenken’: we hebben alles keurig voor u op een rijtje gezet. U kunt zich aanmelden om te schenken of voor meer informatie door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op o.

Eénmalig doneren kan dus ook!
Wilt u het adoptieprogramma steunen met een éénmalige gift? Dat kan! Alle giften worden gespaard tot er een dier aangeschaft kan worden. Dit dier gaat naar de cliënt die het hoogst op de wachtlijst staat.

Eénmalige gift: wat krijgt u er voor terug?

  • Een (bedrijfs)naamsvermelding op onze website. (Kan ook anoniem).
  • Zodra er voldoende gespaard is,  wordt u op de hoogte gebracht. 
    Klik op onderstaand blok voor praktische informatie over eenmalige gift. 
Praktische informatie over dier schenken

Praktische informatie over dier schenken

Praktische informatie over eenmalige gift

Praktische informatie over eenmalige gift