Bewoners Geldershof verrast!

22 oktober 2020

Alles werd door de corona uitbraak even anders voor de bewoners in Geldershof. Wat hen bijzonder goed deed waren de spontaan georganiseerde acties of activiteiten.


Zo kregen alle bewoners persoonlijk een bemoedigend kaartje doordat Geldershof-vrijwilliger Ada Noorlander een inzamelactie organiseerde waar veel respons op kwam. En de bekende Cees Rossen kwam met zijn draaiorgel langs en verzorgde gezellige muziek vanaf de parkeerplaats.
Binnen fleurden de gangen en kamers op door prachtige tekeningen die kinderen van peuterspeelzaal De Hummelhoek maakten om de bewoners een hart onder de riem te steken. Troubadour Elza van Heijst verzorgde dansend over de parkeerplaats een vrolijk buitenoptreden met meezingers uit de oude doos, en maakte via het raam grapjes met de bewoners.
En hoe leuk was ook de actie van Stan Hakkenbrak! Hij kwam namens groep 5/6 van OBS Roxenisse uit Melissant een doos vol kleine cadeautjes brengen voor de bewoners. De tante van Stan geeft normaal workshops, maar omdat dit niet door kon gaan hebben de kinderen het materiaal gebruikt om er mooie cadeautjes van te maken.
Namens de bewoners ontzettend bedankt voor al deze hartverwarmende acties!!