Veilig naar fysiotherapie

10 december 2020


Natuurlijk is het in deze tijd belangrijk dat u zich ook veilig voelt tijdens een bezoek aan de fysiotherapeut. CuraMare Behandeling doet er alles aan om u deze veiligheid te bieden.

We bieden eerstelijns fysiotherapie voor iedereen ouder dan 18 jaar. De praktijk is gevestigd in Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, in een afgescheiden gedeelte in de centrale hal. Daar bevindt zich de wachtruimte met aangrenzend de modern ingerichte en ruime oefenzaal en de behandelkamers. Uiteraard gelden ook hier alle veiligheidsmaatregelen en worden de spreekkamers en fitnessapparaten na ieder gebruik gereinigd.

De fysiotherapeuten van CuraMare Behandeling zijn er voor het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, maar zij zijn ook expert in meer complexe problematiek. Ook herstel na COVID behoort tot onze expertise. Samen met u werken de fysiotherapeuten van CuraMare aan uw herstel. Er wordt gezocht naar de oorzaak van het probleem in plaats van alleen te focussen op het aanpakken van de gevolgen. Hierdoor krijgt u weer de regie over de klachten en kunt u in het vervolg preventief te werk gaan om problemen te voorkomen. Bij CuraMare Behandeling staat kwaliteit voorop.

Onze therapeuten zijn ieder gespecialiseerd in specifieke klachten, daarom koppelen we u bij de eerste afspraak al aan de juiste therapeut. U kunt een afspraak maken via 0187 48 8381.