HomeVrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Dagelijks zijn vele vrijwilligers de extra handen, ogen en oren op onze zorglocaties. Naast onze vaste medewerkers die de professionele zorg verlenen zorgen de vrijwilligers voor dát extraatje waardoor onze patiënten en cliënten een nog prettiger verblijf hebben op onze locaties. Vrijwilligers zorgen voor de plus in onze organisatie.

Het aanbod van vrijwilligerswerk is breed: niet alleen binnen zorg en welzijn, maar denk ook aan voeding, vervoer, tuin, onderhoud en evenementen.  De inzet is flexibel: wekelijks, op projectbasis of wanneer het jou uitkomt.

Een vrijwilliger geeft, maar krijgt er zelf ook veel voor terug. Vrijwilligerswerk hoeft niet altijd groot of veel te zijn. Jouw hulp is altijd welkom. Overweeg je een baan in de zorg? Bijvoorbeeld op het gebied van welzijn, voedingsdienst, huishouding of verzorging? Ook dan is vrijwilligerswerk een goede manier om eens kennis te maken in deze leuke sector!

Wil je eerst even sparren of vrijwilliger zijn bij CuraMare iets voor jou is? Of als bedrijf iets betekenen of zoek je een maatschappelijke stage of geleid vrijwilligerswerk? Neem contact op met de coördinatoren vrijwilligerswerk.

Af en toe iets doen

Af en toe iets doen

Tijdelijk project

Tijdelijk project

Doorlopend iets doen

Doorlopend iets doen

Vrijwillige inzet in de wijk

Vrijwillige inzet in de wijk

Oriënteren?

Oriënteren?

Stage

Stage

Ons team / contact

Ons team / contact